Ясни са имената на спечелилите конкурс директори на училища в Кърджалийско

Ясни са имената на спечелилите конкурс директори на училища в Кърджалийско,Ясни са имената на спечелилите конкурси за директори на училища в Кърджалийска област. Деветима от издържалите изпита са досегашни директори, седем са нови, за две от местата предстои нов конкурс.

От 64 кандидати са се явили 59, каза началникът на Регионалния инспекторат по образованието в Кърджали Емилия Владева. Проведени са 89 интервюта. В Кърджали директори остават Златко Атанасов /СОУ „Отец Паисий”/, Людмила Желева / ОУ „Васил Левски”/, Валентина Цветанова /училището в село Енчец/, Мария Караджова /училището в село Широко поле/, Незиха Хасан / СОУ „Христо Ботев” в Джебел/.

Мисля че конкурсът беше напълно прозрачен, за пръв път всички кандидати бяха поставени при равни условия, подчерта Владева. На писмения изпит бе дадено право на представители на общините дабъдат наблюдатели.

Владева поясни, че на етапа допускане на кандидатите не могат да присъстват представители на общините, това е задължение на представители на Регионалния инспекторат по образованието.

Artikel Selanjutnya Artikel Sebelumnya
Belum Ada Komentar :
Tambahkan Komentar
Comment url
Post Terkait :
ПЕТКОВА